Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Séria zranení fanúšikov vo Fenway Parku pokračuje

Bejzbalový štadión bostonských Red Sox Fenway Park akoby priťahoval zranenia fanúšikov. V siedmej zmene stredajšieho zápasu zámorskej súťaže MLB s New York Yankees jeden z divákov tak veľmi túžil vlastniť loptičku smerujúcu do autu, že pri snahe chytiť ju spadol na betónový chodník.

03.09.2015 13:38
Ilustračná snímka. Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Rýchla zdravotná služba mu poskytla pomoc, tribúnu opustil na nosidlách, previezli ho do miestnej nemocnice s podozrením na otras mozgu. Už v stredu večer ho však mali prepustiť. Podľa očitého svedka zostalo na mieste nehody zakrvavené tričko.

Vo Fenway Parku nie je v tejto sezóne núdza o dramatické situácie v hľadisku. V júni zasiahla odlomená časť pálky do hlavy ženu sediacu v hľadisku. Diváčka bola v ohrození života, ale zotavila sa.

O mesiac neskôr lopta trafila do tváre ženu, ktorá potrebovala ošetrenie v nemocnici. Predposledný prípad nastal len začiatkom tohto týždňa a do tretice naň doplatilo nežnejšie pohlavie. V pondelkovom súboji s Yankees sa hosťujúcemu Brianovi McCannovi vyšmykla pálka z ruky a zasiahla do lakťa diváčku.

Minulotýždňová tragédia v Atlante

Len minulý týždeň zaznamenali v MLB smrteľnú nehodu. Počas siedmej zmeny stretnutia medzi Atlantou a New York Yankees zahynul jeden z návšetvníkov, keď spadol z hornej galérie hľadiska na nižšie miesta na tribúnach štadióna Turner Field.

debata chyba
Viac na túto tému: #MLB #Fenway Park #Boston Red Sox #New York Yankees