Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Bolta pri oslavnom kolečku zrazil kameraman

Nechýbalo veľa a Usain Bolt mohol mať po sezóne a možno aj po kariére. Po dnešnom finále behu na 200 metrov na majstrovstvách sveta v Pekingu ho pri oslavnom kolečku trafil kameraman na pojazdnom dvojkolesovom vozidle Segway tak nešťastne, že obaja skončili na zemi. Bolt vyviazol podľa všetkého bez zranení.

27.08.2015 17:10
usain bolt, kolízia, kameraman, segway Foto: ,
Usain Bolt skončil po kolízii s kameramanom na zemi.
debata

Jamajčan si užíval rekordný desiaty titul v kariére a štvrté víťazstvo na majstrovstvách sveta na dvojstovke za sebou. Okolo neho sa v tú chvíľu motali desiatky fotografov, ale aj bodyguardov. Tí mali plné ruky práce odháňať dotieravých čínskych fanúšikov, jedného z nich museli dokonca spacifikovať a odtiahnuť von zo štadióna, pretože sa dostal na plochu Vtáčieho hniezda.

Inkriminovaný moment pri oslavnom kolečku Usaina Bolta

To najhoršie v zmätku na dráhe však ešte len malo prísť. Za Boltom išiel na segwayi čínsky kameraman, ale v tesnej blízkosti pojazdnej kamery pozdĺž cieľovej rovinky nabehol na nerovnosť a stratil rovnováhu. Svetovému rekordmanovi podrazil zozadu ľavú nohu tak tvrdo, že sa obaja v rýchlosti porúčal k zemi. Bolt pri tom dostal poriadnu ranu do achilovky a lýtka. Zatiaľ čo Jamajčan sa zdvihol pomerne rýchlo, kameramana organizátori kriesili dlho.

„Chcel ma azda zabiť? Bolo to, ako keby si hovoril, že už vyhrávam moc,“ čudoval sa Bolt. Podľa posledných správ má na ľavej nohe ľahkú ranu, ktorá by však nemala ohroziť jeho ďalšie štarty. „Budem v poriadku, ale možno by som si tie nohy mal poistiť,“ žartoval na tlačovej konferencii. Srandu si z ošemetnej situácie robili spoločne s Gatlinom. „Myslel som, že si ho na mňa poslal,“ obrátil sa Bolt k americkému súperovi s úsmevom. „Tak v tom prípade chcem svoje jüany späť,“ reagoval pohotovo Gatlin.

debata chyba
Viac na túto tému: #Usain Bolt #kameraman #MS v atletike 2015 #segway