Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spevák Landa mal vážnu haváriu. Jeho krajan Krámský zahynul

Český motorista Otakar Krámský v sobotu vo veku 55 rokov tragicky zahynul v rakúskom Rechbergu pri nehode počas tréningu na preteky automobilov v jazde do vrchu.

26.04.2015 10:59
debata (2)

Trojnásobný majster Európy v spomenutom odvetví vyletel z trate a čelne narazil do stromu. Kontinentálnym šampiónom v divízii cestných vozov sa stal v rokoch 1995, 1997 a 1998, v roku 1999 prestúpil do „kráľovskej“ triedy športových a formulových áut. Informácie sú z webu iSport.blesk.cz.

Hrozivú nehodu mal aj Daniel Landa

Český spevák Daniel Landa mal hrozivú nehodu, počas sobotňajšej poslednej rýchlostnej skúšky Rely Šumava Klatovy vyletel pre technické problémy v rýchlosti okolo 180 km/h z trate a nabúral do stromu. Z nehody vyviazol rovnako ako spolujazdec Petr Novák bez vážnejšieho zranenia a iba otrasený.

„Landovi odpadol čap na kolese. Auto vyletelo mimo trať a skončilo medzi stromami. Prvý z nich našťastie vozidlo tak vychýlil, že náraz do ďalšieho stromu nebol priamy. Mohlo sa to skončiť veľmi zle, určite išiel rýchlosťou okolo 180 km/h,“ cituje web iSport.cz Tomáša Králička, ktorý bol v piatok na rely traťovým komisárom a v sobotu už len pozorovateľom.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Landa #Otakar Krámský