Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Austrálsky džokej finišoval s holým zadkom

Austrálsky džokej Blake Shinn vo štvrtok na hipodróme Canterbury v Sydney nechal všetkých súperov s výnimkou jedného pozerať sa na svoj zadok, a to doslova.

24.04.2015 11:57
dostihy, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Nešťastníkovi krátko po štarte súperenia Hyland Race Colours Plate na 1100 m o 40 000 AUD v sedle favoritky Miss Royale praskla guma na „rajtkách“, tie sa mu postupne zosúvali a v cieli z toho bol neplánovaný striptíz. Video sa okamžite stalo hitom na webe.

„Viac ma trápilo, či sa mi podarí splniť úlohu favorita. Gate mi povolili krátko po štarte a nemohol som s tým nič robiť. Obávam sa, že kopa ľudí teraz bude mať zábavu pri sledovaní tých záberov,“ povedal podľa Racing Postu 27-ročný Shinn, ktorý v roku 2008 triumfoval na kultovom Melbournskom pohári vo Flemington Parku ako partner Vieweda.

„Piatou stopou od bariéry a s oblečením na pol žrde, ale neprestal sa koncentrovať na svoj výkon – presne tak ho všetci poznáme,“ obdivne podotkol majiteľ Miss Royale Richard Pegum.

„Skvelé, že som zvíťazil. O to viac, že som bol jediný z jazdcov, kto sa nemusel celú cieľovú rovinku pozerať na Blakov zadok,“ zasmial sa džokej Tommy Berry, ktorý triumfoval s kobylou Defender.

debata chyba
Viac na túto tému: #dostihy #Blake Shinn