Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tiger Woods padá strmhlav dolu, po 19 rokoch prvýkrát chýba v stovke

Američan Tiger Woods prvýkrát od roku 1996 nefiguruje v prvej stovke najlepších golfistov na svete. Wood chýba na profesionálnom okruhu od 6. februára, keď sa odhlásil z turnaja Farmers Insurance Open.

30.03.2015 09:38
Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods.
debata

V rebríčku momentálne klesol na 104. miesto. Naposledy predtým bol mimo elitnej stovky 29. septembra 1996 na 225. mieste. O týždeň neskôr však triumfoval na Las Vegas Invitational, pre vtedy 20-ročného mladíka to bolo prvé z jeho 79 víťazstiev na PGA Tour.

Niekdajší dlhoročný líder svetového rebríčka v ostatnom čase má aj zdravotné problémy s chrbtom. Tridsaťdeväťročný Woods nedávno pre New York Times uviedol, že znova potrebuje v sebe objaviť radosť z golfu. Rodák z Kalifornie, ktorý už dva roky tvorí pár s nemenej známou zjazdárkou Lindsey Vonnovou, neprezradil, dokedy má trvať jeho súťažná prestávka.

„Práve teraz potrebujem veľa pracovať na svojej hre a zároveň tráviť čas s ľuďmi, ktorí sú pre mňa dôležití,“ povedal Woods vo svojom nedávnom vyhlásení. Zatiaľ nie je známe, či sa predstaví na turnaji Masters, ktorý sa začne 9. apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tiger Woods