Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Phelpsova priateľka sa narodila s penisom

Taylor Lianne Chandlerová, ktorá sa označuje za priateľku amerického plavca Michaela Phelpsa, sa priznala, že sa narodila ako muž a volala sa David Roy Fitch.

21.11.2014 11:36
Michael Phelps Foto: ,
Michael Phelps.
debata (4)

„Narodila som sa s mužskými genitáliami, ale nemala som semenníky. Mala som však maternicu a vaječníky. Už ako tínedžerka som podstúpila hormonálnu liečbu a operáciu. Nikdy som vlastne nebola mužom a nežila ako muž. Nikto nemôže povedať, že ma pozná ako muža. Možno niektorí povedia, že som sa ako dieťa správala zvláštne, ale všetko bolo pod tlakom okolia,“ priznala Lianne Chandlerová.

Zároveň uviedla, že rodinu opustila ako pätnásťročná, v osemnástich sa dostala za pokus o vydieranie do cely s troma mužmi, ktorí ju znásilnili. Chandlerová prezradila aj niektoré detaily z intímneho života s Phelpsom. Teraz sa obáva, že ho stratí.

Najúspešnejší olympionik histórie Phelps sa v súčasnosti podrobuje protialkoholickej liečbe, na ktorú nastúpil po automobilovej nehode pod vplyvom alkoholu. Dvadsaťdeväťročného plavca by mali do týždňa prepustiť do domáceho liečenia. Správu o svojej priateľke prijal s veľkými rozpakmi.

„Bol zdesený. S nikým nechcel o tom hovoriť. Chce to dať zo seba tak rýchlo preč, ako to bude len možné,“ uviedol pre zámorské médiá zdroj z blízkeho Phelpsovho okolia.

Informácie zverejnili weby Hollywood Life, Radar Online a Daily Mirror.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Phelps