Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tomáša "Kida" Kovácsa možno čaká posledný duel kariéry

Slovenského profesionálneho boxera Tomáša Kovácsa možno v posledný októbrový deň čaká záverečný súťažný duel v profesionálnej kariére.

01.10.2014 15:39
Tomáš Kid Kovács Foto: ,
Tomáš Kid Kovács.
debata

Tridsaťsedemročný športovec v piatok 31. októbra 2014 v Mestskej športovej hale v Trnave nastúpi na pästiarsky duel proti Hamzovi Wanderovi z Tanzánie.

„Je známe, že som sa rozhodol kandidovať na post primátora Galanty. Pokiaľ by sa mi podarilo vo voľbách uspieť, v čo pevne verím, tak sa budem musieť rozlúčiť so svojou doterajšou športovou kariérou. Mám v mysli krásne chvíle, ktoré som zažil vďaka tomuto športu. Vzniklo obrovské množstvo priateľstiev a jednoducho milujem box, no vnímam to všetko ako novú výzvu. Čo sa má stať, to sa jednoducho stane. Preto je tento zápas pre mňa srdcu neskutočne blízky,“ povedal Tomáš Kovács známy pod prezývkou Kid.

Proti rovnakému súperovi nastúpil slovenský pästiar už v januári 2011 v Nitre v súboji o titul európskeho šampióna World Boxing Organization (WBO) v poloťažkej váhe, slovenský športovec súboj vyhral po dvanásťkolovom boji výrokom rozhodcov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš "Kid" Kovács