Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Mám celulitídu na zadku, ale... Vonnová ukázala „nedokonalosti“ svojho tela

Za takmer 20 rokov profesionálnej kariéry bojovala so zraneniami, a preto skončila skôr, ako si sama želala. Najúspešnejšia lyžiarka v histórii Svetového pohára Lindsey Vonnová, ktorá sa vo februári minulého roka rozlúčila s profesionálnou kariérou bronzom na MS v Aare, však svojmu telu vďačí za veľa. A berie ho také, aké je.

24.10.2020 08:16
debata (2)
Lindsey Vonnová počas aktívnej kariéry. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Lindsey Vonnová Lindsey Vonnová počas aktívnej kariéry.

Dôkazom sú fotografie, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. Priznala, že najmä k snímkam v plavkách dostáva komentáre, ktoré ju viackrát ranili.

Popisom k príspevku tiež vyslala posolstvo všetkým ženám.

„Som normálny človek, občas sa hrbím, brucho sa mi prehýba, na zadku mám celulitídu alebo vrchný diel plaviek ‚nevypĺňam‘ dokonale. Ale vždy si spomeniem, ako mi moje telo pomohlo dosiahnuť v živote úžasné veci a som hrdá na to, aká som silná,“ napísala 36-ročná Američanka.

Lindsey Vonnová zverejnila „nedokonalé“ fotografie Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Lindsey Vonnová sa za „nedokonalosti“ na svojom...

Sľúbila tiež, že svoje fotografie pri zverejnení nikdy neupraví vo Photoshope.

"Som pyšná na to, že som nikdy nepodstúpila plastickú operáciu. Žiadny botox, žiadne výplne ani mini zákroky. Naozaj nič. Som 100 % prírodná a 100 % Lindsey.

Každému, kto sa necíti byť spokojný so svojím vzhľadom, odkazujem: Zostaňte silní a zdraví, majte sa radi bez ohľadu na to, čo hovoria neprajníci," adresovala fanúšikom a poďakovala všetkým s pozitívnym nastavením tela a mysle za podporu.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsey Vonnová