Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tiahne mu na 50. Jágr si odskočil do Las Vegas, ukázal oceľovú postavu

Kladno po postupe medzi českú hokejovú elitu spoznalo krutú realitu. To, čo stačilo v druhej najvyššej súťaži, sa v extralige sprvu málilo. "Rytieri" prehrali úvodné štyri zápasy sezóny.

16.10.2019 18:26
debata

Nováčik potom podnikol zmeny. Okrem iného prišiel do bránky pomôcť slovenský gólman Denis Godla. A Kladno začalo víťaziť. V ostatných piatich zápasoch sa sklonilo len pred Pardubicami. Miestenka do play off je razom bližšie ako návrat do nižšej súťaže.

Chytil sa aj majiteľ klubu a stále aktívny hráč legendárny Jaromír Jágr. Na konte má zatiaľ 6 gólov a 2 asistencie a je druhý najproduktívnejší hráč tímu.

Po turbulentnom úvode ročníka a smrti priateľa Karla Gotta odletela ikonická 68-ička do Las Vegas. Jágra okrem krátkeho relaxu priviedli do mesta hazardu aj pracovné povinnosti. Vo Vegas nakrúca videoklip.

Jágr pozdravil fanúšikov na sociálnej sieti príspevkom od bazéna. Do jesenného počasia v Českej republike vniesol slnečné lúče. Pri vode pózoval len v šortkách, čo oslovilo najmä ženské sledovateľky Jágrovho konta na Facebooku.

„Poriadny kus chlapa, žiadne tintítko,“ píše jedna z fanúšičiek. Jágr sa aj v 47 rokoch môže pochváliť vypracovanou postavou. Komentujúci pod fotkou dokonca prirovnali vizuál hokejistu k filmovým postavám Aquamanovi či Rambovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #HC Rytíři Kladno