Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Nová kombinéza? Vlhová si vychutnávala buchty v Jasnej

Hurhaj ohľadne nových kombinéz pre Petru Vlhovú trval našťastie len niekoľko dní. Kompetentní zo Slovenskej lyžiarskej asociácie sa rozhýbali až po tom, ako Petrin otec a šéf Vlha tímu Igor zverejnil v médiách otvorený list.

22.01.2019 12:00
debata (9)

Predmetom sporu bola reprezentačná kombinéza, v ktorej má Vlhová štartovať na blížiacich sa majstrovstvách sveta vo švédskom Aare (4. – 17. februára). Igor Vlha počas víkendu oznámil, že jeho dcéra ju od SLA nedostala a tak bude štartovať v komerčnej kombinéze.

V otvorenom liste skritizoval postup Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). Svoje slová adresoval prezidentovi SLA Ivanovi Ivaničovi a viceprezidentovi SLA Jánovi Garajovi.

V pondelok sa situácia bleskovo vyriešila. Garaj aj Vlha nezávisle od seba potvrdili, že SLA komunikuje s výrobcom Vlhovej kombinéz.

„Včera sme si s Garajom telefonovali, lebo sa mi ozval šéf firmy na výrobu Petiných kombinéz. Dostal objednávku aj peniaze od SLA, preto sme s Janom doťahovali detaily. Kombinézy sa začínajú vyrábať. Verím, že budú včas a Petra si ich stihne odskúšať na tréningoch pred šampionátom vo Švédsku,“ povedal Vlha pre Pravdu.

Či si Petra Vlhová robila z celej situácie veľkú hlavu? Podľa toho, čo zverejnila na sociálnych sieťach, to vyzerá, že ani veľmi nie. Užila si lyžovačku v Jasnej a potom aj zaslúženú sladkú odmenu – buchty s makom.

„Domov, sladký domov. Toto ja môžem. Skvelé počasie, úžasné výhľady a super lyžovačka. Tentokrát doma v Jasnej, ale bez tréningu, bránok a časomiery. Užívam si s rodinou a som šťastná za tieto výnimočné chvíle,“ napísala Vlhová na sociálnych sieťach.

Druhá žena v hodnotení Svetového pohára si môže tento týždeň užiť voľno od súťaží. Najbližšie ju čaká obrovský slalom a slalom v Maribore 1. a 2. februára.

Video
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #SLA #Igor Vlha