Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

VIDEO: Sagan vysvetľuje dôvody rozchodu: Nie je za tým iná žena

Peter Sagan dva dni po tom, ako oznámil rozchod so svojou manželkou Katarínou, ozrejmil dôvody svojho rozhodnutia. Prečítajte si alebo pozrite jeho vyjadrenie, ktoré dnes na obed umiestnil na svoj profil na Facebooku:

20.07.2018 12:00
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata (64)

"Všetci sa pýtate, prečo som takúto správu (o rozchode s manželkou) pustil do éteru počas Tour de France. Chcem povedať, že som to nemal za potreby, ale situácia sa vyvinula tak, ako sa vyvinula.

Nejaký ‚dobrák‘ napísal do Nového Času anonymný list, v ktorom si vymyslel nejaký príbeh, prečo sa rozvádzame. Ja som na základe to ho, že novinári išli otravovať moju a Katkinu rodinu, musel niečo urobiť. List som videl, je celý vymyslený.

Novinári sa toho chytajú a píšu to ako najväčšiu novinku na Slovensku. Musím vám povedať, že môj privátny život je môj privátny život. Nemám za potreby, aby sa do toho niekto staral. Moja kariéra, cyklistika – to je OK. Ale súkromie by sme si mali každý chrániť.

Bol by som veľmi rád, keby sa s takýmito článkami skončilo. Robí to zlú atmosféru. Ako som napísal vo svojom vyjadrení, s Katkou sa rozchádzame v dobrom, musíme ochrániť syna Marlona. Pokúsime sa o to, aby sme ho vychovali v tom najlepšom smere.

Ak si chcú novinári vymyslieť ďalšie články, môžeme sa baviť aj súdnom cestou. Všetko toto robím, aby som ochránil súkromie, Katku a malého Marlona. Neprajem si, aby novinári chodili otravovať okolie mojej alebo Katkinej rodiny. Ďakujem za rešpektovanie.

A ďalšia vec, čo sa píše: nie, za naším rozchodom nie je žiadna iná žena. Je to ďalší vymyslený článok. Ak chcete novinári takto ďalej pokračovať, komplikujete život ďalším ľuďom. Ďakujem za pochopenie, dúfam, že to dobre dopadne."

64 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Katarína Saganová