Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

NÁZOR: Platiť a trpieť

Fanúšikovia Slovana nie sú nijakí baránkovia. Ale od otvorenia nového štadióna sa tento rok na ligových zápasoch celkom držali.

16.09.2019 12:33
Trnava, Slovan, fanúšikovia Foto: ,
Svetlice v sektore fanúšikov Slovana počas derby s Trnavou.
debata (7)

Hľadisko sa solídne zapĺňalo a aj atmosféra bola zväčša príjemná. V nedeľu večer v derby s Trnavou sa všetko vrátilo do starých zlých koľají. Najmä priaznivci belasých sa nevedeli vpratať do kože.

Predovšetkým bratislavský klub musí odpovedať na otázku, ako je možné, že diváci dostali do hľadiska celý arzenál pyrotechniky. Alebo že nedávno na pohárovom súboji s Feronikeli roztiahli cez celý sektor obrovský nedovolený transparent. To nie je zápalková krabička, ktorá sa dá pri nedôsledných kontrolách beztrestne prepašovať.

V okolí bariér štadióna stoja usporiadatelia, ktorí sledujú dianie v hľadisku a je škandálne, ak niekto preskočí plot a knokautuje priamo na ploche súperovho hráča, ako v nedeľu večer v zápase s Trnavou.

VIDEO: Zostrih zápasu Slovan Bratislava – Spartak Trnava

Slovan sa hrdí moderným štadiónom s vysokým stupňom pohodlia, bezpečnosti, ale aj kontroly, má kamerový systém, preto je nepochopiteľné, že doteraz ešte nikoho konkrétneho neusvedčili z porušovania pravidiel a nemusel za to niesť zodpovednosť. Aj napriek tomu, že klub za to tvrdo pyká. Taký systém si môže strčiť – za klobúk.

Je to príliš drahý špás a závažná protiklubová činnosť, Slovan musí vyťahovať z pokladnice ťažké tisíce, ale potrestaní sú aj fanúšikovia. Už najbližší štvrtok okrem toho, že ŠK vycáluje mastnú pokutu, odohrajú belasí atraktívny zápas s Besiktasom pred prázdnymi tribúnami, čo je vždy najsmutnejší pohľad. A nemusí to byť jediný prípad.

Slovan bude platiť a spolu s fanúšikmi trpieť.

Slovan - Trnava vo fotografiách Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Slovana si pripravili na derby s...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava