Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z nemocnice unikli nové informácie. Schumacher je údajne pri vedomí

Informácie o tom, že sedemnásobný majster sveta formuly 1 Michael Schumacher leží v parížskej nemocnici, potvrdil samotný personál.

12.09.2019 09:30
Schumacher Foto: ,
Legendárny pretekár Michael Schumacher.
debata (1)

V pondelok priniesol denník Le Parisien správu o tom, že legendárny nemecký pilot leží na oddelení kardiovaskulárnej chirurgie u profesora Philippa Menaschého. Podľa reportáže parížskeho média je vraj Schumacher hospitalizovaný na prvom poschodí budovy D, čo dosvedčuje aj pohyb bezpečnostných zložiek.

Zanietení reportéri údajne získali aj cennú informáciu o jeho zdravotnom stave, ktorý sa snaží jeho rodina a blízke okolie utajovať už takmer šesť rokov. „Áno, je v našej starostlivosti. A môžem vás uistiť, že je pri vedomí,“ informovala podľa zdroja členka zdravotníckeho personálu z oddelenia kardiológie.

Michael Schumacher utrpel počas lyžovačky v Alpách v roku 2013 vážnu nehodu, pri ktorej si poranil hlavu.

Pretekára formuly 1 navštívili v utorok aj jeho dlhoroční priatelia, bývalý šéf stajne Ferrari Jean Todt či Alain Prost, legenda motoristického športu. Neďaleko od nemocnice sa totiž konal pohreb 22-ročného Anthoina Huberta, ktorý tragicky zahynul na okruhu v belgickom Spa. Za svojím otcom sa zastavil aj Mick Schumacher.

O legendárnom jazdcovi sa pripravuje aj film, ktorý bude mať premiéru 5. decembra tohto roku.

Nemocnica, v ktorej leží Michael Schumacher. Foto: SITA/AP, Michel Euler
Schumacher nemocnica Nemocnica, v ktorej leží Michael Schumacher.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher