Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Végh: Ľudia vidia len to, že som vyhral zápas s truľom Karlosom

Čo na srdci, to na jazyku. Pre Attilu Végha žiaden problém. Od zápasu storočia uplynulo už niekoľko mesiacov. A slovenský bojovník MMA si ich náramne užíva.

21.01.2020 15:59
Vémola, Végh Foto:
Attila Végh (vpravo) zvíťazil v Zápase storočia nad Karlosom Vémolom po knokaute v prvom kole.
debata (7)

„Pripravoval som sa na zápas s Karlosom, a stála pri mne moja tehotná manželka. Nič som som nepomohol, to skôr ona mne. Chcem jej to vrátiť,“ prezradil v relácii Level Lama Végh.

Tridsaťštyriročný rodák z Gabčíkova podľa vlastných slov momentálne prežíva najkrajšie obdobie života. Na začiatku roka 2020 sa stal otcom a túto rolu si chce užiť.

„Práve preto to vyzerá, že tento rok nebudem mať žiaden zápas. Už nemusím nikomu nič dokazovať. Chuť mi však nechýba. Pokiaľ budem zdravý, určite budem bojovať,“ pokračoval.

Végh sa vrátil aj k zápasu storočia. Po dlhých týždňoch a tvrdej práci sa dočkal veľkého triumfu, ktorý ho dlho hrial pri srdci.

„Štyri mesiace som šiel spať i budil som sa s Karlosom v hlave. Medzitým som zažíval týranie i peklo. Ľudia však nevidia prácu za tým, iba to, že Végh za dve minúty vyhral zápas s "truľom“ Vémolom. Po zápase som však dva týždne vstával veľmi spokojný," doplnil Végh.

Nad odvetou momentálne neuvažuje. A to aj napriek tomu, že sa v mysli občas vráti k úderu, ktorým po dvoch minútach ukončil najsledovanejší zápas česko-slovenského MMA v histórii.

„Prvé tri rany boli brutálne. Tá posledná, ktorou som zápas ukončil, veľmi presná. Keď ju chcete dať, musí sa spojiť veľa vecí, aby to vyšlo. Po nej už Karlos nevykrikoval, že lvi žerou první,“ narážal Végh na typickú hlášku Vémolu.

Aj napriek rivalite si svojho súpera váži.

„Nemám rád, keď si z neho niekto robí srandu.“

TV Pravda. Végh: Nebijeme sa v klietke ako psy. Sme športovci. Pozrite si zábery z pripravovaného filmu o šampiónovi MMA.
Video

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Attila Végh