Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Muradov s prvým KO v UFC. Za vypnutie súpera dostal štedrý bonus

Patrí medzi najpopulárnejších bojovníkov MMA nielen v Čechách, ale aj na Slovensku. Český fighter uzbeckého pôvodu Machmud Muradov v noci na nedeľu nastúpil na svoj druhý zápas v elitnej UFC.

08.12.2019 00:51 , aktualizované: 11:38
Muradov MMA Foto:
Machmud Muradov sa tešil aj na júnovom podujatí Oktagon 12 v Bratislave.
debata

Na akcii UFC Fight Night vo Washingtone zdolal domáceho Trevora Smitha po knokaute v treťom kole. Muradov mal od začiatku súboja s 38-ročným veteránom navrch a svedčili o tom aj body po 2/3 zápasu.

Keď Smith vedel, že v treťom kole musí zaútočiť, Muradov si výborne počkal na správny moment a po presnej kombinácii 50 sekúnd pred koncom zápasu poslal súpera k zemi.

Úder na bradu mal takú intenzitu, že Smithovi vyrazil chránič úst až na kraj klietky. Muradov dosiahol prvý knokaut v UFC, medzi zámorskou elitou to má 2–0 a spolu vyhral v roku 2019 už šiesty zápas za sebou. Celkovo sa hrdí MMA bilanciou 24–6.

„Som šťastný, že som tu. Som víťaz a možno mi môžete dať aj bonus,“ vravel Muradov s úsmevom v pozápasovom rozhovore v oktagone. Organizátorov jeho predstavenie ohúrilo a odmenili ho bonusom vo výške 50-tisíc dolárov za výkon večera.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Machmud Muradov