Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Syn LeBrona Jamesa dostal na tréningu infarkt, jeho stav je stabilizovaný

Americký basketbalista Bronny James, syn hviezdneho LeBrona Jamesa, dostal infarkt počas pondelňajšieho tréningu svojho univerzitného tímu USC Trojans.

25.07.2023 18:02 , aktualizované: 20:51
Bronny James Foto: ,
Bronny James.
debata (9)

Stav 18-ročného hráča je v súčasnosti podľa informácií jeho rodiny stabilizovaný a už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

„Bronny James utrpel počas včerajšieho tréningu infarkt. Záchranári mu dokázali pomôcť a previezli ho do nemocnice. Momentálne je stabilizovaný,“ povedal hovorca rodiny pre agentúru AFP.

LeBron James Čítajte aj NBA má nového kráľa. LeBron James je najlepším strelcom ligy

Mladý hráč pôsobí v Trojans na University of Southern California od mája a v tohtoročnom All Star zápase vysokoškolských kandidátov zaujal pätnásťbodovou bilanciou.

Jeho otec je držiteľ rekordu v celkovom počte bodov v NBA, štvornásobný víťaz ligy aj ocenenia pre najužitočnejši­eho hráča.

Stephen Curry Čítajte aj Neskutočné, hviezdny basketbalista zahral na turnaji hole in one. Prežíval to euforickejšie ako titul v NBA

Viackrát vyjadril záujem pokračovať v kariére, aby mohol hrať v NBA spolu so svojím synom.

Ten si môže odkrútiť premiéru v lige už na budúci rok – niektorí odborníci ho označili za kandidáta do najlepšej desiatky budúcoročného draftu.

Najlepšie zarábajúci športovci v uplynulom roku Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
V top päťdesiatke najbohatších športovcov v...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Bronny James