Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ponúkli mu 50 miliónov. Viackrát som vracal, priznal

Z 82 možných zápasov odohral iba 36, päťkrát bol v základnej päťke a v basketbalovej NBA 2015/2016 dosiahol málo zaujímavé priemery 8,7 bodu, 3 doskoky a 2,2 asistencie.

27.07.2016 20:50
Tyler Johnson Foto:
Tyler Johnson.
debata

Niet sa preto čo čudovať, že Tylerovi Johnsonovi z Miami Heat prišlo nevoľno, keď mu konkurenčný Brooklyn ponúkol teraz v lete lukratívny kontrakt na 50 miliónov dolárov za štyri roky.

„Keď som sa dopočul to číslo, viackrát som vracal. Bol som v šoku. Dokonca som schudol. Môže za to úzkosť, ktorá ma ovládla, lebo som nevedel, kde vlastne skončím,“ prezradil pre Sun Sentinel 24-ročný americký rozohrávač, ktorý sa však napokon z Miami nikam nesťahuje. Heat totiž dorovnali nekresťanskú brooklynskú ponuku a podpísali s ním zmluvu rovnakých parametrov.

„Bol som si takmer stopercentne istý, že skončím v Brooklyne. Je však skvelý pocit vedieť, že vás niekde skutočne chcú. Vyrovnaním ponuky demonštrovali, ako veľmi túžia, aby som bol naďalej súčasťou klubu. Nebolo to pre mňa jednoduché a viem, že ani pre nich. Ak budem zdravý, teším sa, ako každému ukážem, čoho som schopný,“ zakončil Tyler Johnson.

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Tyler Johnson