Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: V uliciach Denveru oslavovalo triumf v Super Bowle milión ľudí

V Denveri sa triumf vo finále profesionálnej zámorskej súťaže amerického futbalu NFL oslavoval prvýkrát po sedemnástich rokoch.

11.02.2016 13:41
Super Bowl, oslavy, Denver Foto: ,
Fanúšik Denveru Broncos.
debata

Po úspechu Broncos v Super Bowle 50 vyšlo do ulíc hlavného mesta štátu Colorado približne milión ľudí. Chceli privítať Trofej Vincea Lombardiho, Peytona Manninga, Vona Millera a spol. Tí sa na 22 hasičských automobiloch približne trištvrte hodinu presúvali od železničnej stanice k centrálnemu parku, kde sa konalo zhromaždenie.

Víťazi Super Bowlu oslavovali v Denveri Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Aqib Talib (vľavo) Darian Stewart s víťaznou...

Trénerovi Garymu Kubiakovi a veteránovi DeMarcusovi Waremu telefonicky zablahoželal prezident USA Barack Obama a Broncos pozval do Bieleho domu: „Takúto defenzívu som nevidel od Chicaga Bears v roku 1985.“

Po touchdowne v záverečných minútach nedeľňajšieho Super Bowlu, ktorým Denver definitívne spečatil svoje víťazstvo, nezachytili kamery žiadne emócie na tvári Peytonovho brata Elia Manninga. Quarterback New Yorku Giants však v sebe iba nezaprel hráča.

„Sústredil som sa, či potvrdia za jeden bod, alebo sa pokúsia premeniť za dva,“ citoval oficiálny web profiligy mladšieho z bratskej dvojice. Jeho správanie sa stalo terčom posmechu na internete. „Sú to výborné vtipy,“ ironicky podotkol Eli.

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #Denver Broncos