Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manažér Komárna Paulik: Inter nemá chrbticu ani gule

Najvyššia slovenská basketbalová súťaž Slovak Sport.TV Basket extraliga mužov sa možno nedočká tradičného vyvrcholenia v podobe finálovej série.

04.05.2013 10:40
BASKETBAL: Zápas hviezd mužov Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Ako informuje sobotňajšie vydanie denníka Šport, tím MBK Rieker Komárno zvažuje svoj štart vo finálovej sérii proti Interu Bratislava. Úvahy o bojkote finále naštartovala kauza štartu Martina Rančíka za Inter Bratislava proti Nitre v piatok semifinálovom zápase aj napriek trom technickým chybám na jeho konte.

„Pokiaľ nastúpime na finále, urobíme tak len preto, že si to zaslúžia hráči a ľudia okolo basketbalu za celú sezónu. Jeden môj známy mi raz povedal: ‚Keď človek urobí chybu, vie ju aj napraviť. Potrebuje však mať na to gule.‘ A ja doplním aj chrbtovú kosť. Inter nemá chrbticu ani gule,“ cituje Šport manažéra MBK Rieker Komárno Jozefa Paulika.

Svoju účasť v sérii o bronz prehodnocuje aj tím BK Edymax SPU Nitra. "Odmietame sa zúčastňovať na takomto cirkuse, avšak rozhodnutie si nechávame na pondelok,“ povedal pre Šport prezident nitrianskeho klubu Stanislav Michalík.

debata chyba