Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lauda: Hamilton je neporaziteľný, Rosberg však bude bojovať

Nevýkonný prezident Mercedesu vo formule 1 Niki Lauda vyhlásil, že jazdec tímu a úradujúci majster sveta Lewis Hamilton je v momentálnej forme nezdolateľný.

27.08.2015 14:15
Lewis Hamilton, Niki Lauda Foto: ,
Lewis Hamilton a Niki Lauda.
debata

Podľa 66-ročného bývalého rakúskeho trojnásobného šampióna získa titul na konci tejto sezóny Nico Rosberg len v prípade, že britský pilot sa dopustí chýb. Hamilton na uplynulej Veľkej cene Belgicka na okruhu Spa-Francorchamps získal desiatu pole position a šieste víťazstvo v tomto ročníku, v hodnotení jazdcov zvýšil náskok pred Rosbergom na 28 bodov.

„Aktuálne to nevyzerá, že by ho bolo možné zdolať, pretože má neuveriteľnú formu v tréningoch aj pretekoch. Preteky v Belgicku to len znova potvrdili. Ak Lewis neurobí v nasledujúcich pretekoch chybu, pre Nica to bude ťažké. Takéto veci sa dejú v pretekárskom športe. Jeden pilot je vpredu a iný sa trápi. Nico však bude stále bojovať,“ povedal Lauda pre britskú stanicu BBC.

Nasledujúca veľká cena je na programe v nedeľu 6. septembra v talianskej Monze, čo bude dvanáste podujatie z celkových 19 v tejto sezóne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #niki lauda