Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nico Rosberg nosí na čele dámske vložky

Nemecký jazdec motoristickej formuly 1 Nico Rosberg prezradil svoj bizarný trik na odstránenie potu na hlave počas veľkých cien v klimaticky zaťažujúcich dejiskách typu nedeľňajšieho malajzijského Sepangu. Pod prilbu si na čelo dáva dámske vložky, ktoré absorbujú pot a chránia pred ním oči. Jazdec tímu Mercedes to povedal pre Sky Sports News.

26.03.2015 16:28 , aktualizované: 16:44
Nico Rosberg Foto: ,
Nico Rosberg.
debata

O nemeckom pretekárovi sa hovorí, že sa narodil pre kráľovnú motošportu. Stalo sa tak len štyri dni po tom, ako jeho otec Keke vyhral Veľkú cenu Detroitu 1985. Fínsky pretekár už mal na konte titul majstra sveta. Jeho mama Sina pochádza z Nemecka, kde malý Nico prišiel na svet.

Odmalička má preto dvojité občianstvo, no pod fínskou vlajkou súťažil len na úplnom začiatku svojej kariéry.

Otec Keke mu dovolil šoférovať už keď mal štyri roky. Nadšený Nico na dovolenke v Španielsku krútil volantom na kolenách šampióna, ktorý ovládal pedály. Práve on mu vydláždil cestu do motoristických súťaží. "Otec je skutočne múdry muž s bohatými skúsenosťami. Vždy sa mi snažil dávať rady a v mnohom ma ovplyvnil. Jeho názory rešpektujem, možno bola moja cesta medzi elitu ľahšia, no v kokpite som vždy sedel ja,“ vraví Rosberg.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nico Rosberg