Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

F1-ke na Markíze je koniec. Licenciu na vysielane získal kanál Sport1

Spoločnosť AMC Networks International Central Europe, ktorá prevádzkuje stanice Sport1 a Sport2 HD, získala exkluzívnu trojročnú zmluvu na vysielanie pretekov Formule 1 na Slovensku i v Českej republike. Prvé preteky tak uvidia diváci už v marci 2015.

29.09.2014 15:34
Formula1, Monza Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Na základ uzavretej dohody budú športové programy Sport1 a Sport2 HD vysielať priame prenosy všetkých pretekov a kvalifikácií F1 v sezónach 2015 až 2017. Na obrazovkách sa objavia tiež sprievodné preteky GP2, GP3 a súčasťou dohody sú i exkluzívne práva k britskému dokumentárnemu seriálu „Legendy Formule 1“. Devätnásť dielov postupne predstaví osobnosti efjednotky ako Sir Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, Mika Häkkinen, Eddie Ervine, či legendárny Ayrton Senna.

„Som presvedčený, že táto programová akvizícia ešte viac posilní našu snahu priniesť divákov tie najlepšie momenty z domáceho i medzinárodného športu. Preteky F1 patria medzi najatraktívnejšie športové prenosy na celom svete, preto im budeme poskytovať maximálnu pozornosť a produkčnú podporu,“ vyjadril sa Levente B. Málnay, výkonný riaditeľ společnosti AMC Networks International Central Europe.

Okrem priamych prenosov ponúknu stanice divákom prehľad najzaujímavejších momentov z pretekov, exkluzívny pohľad do boxov formuly 1 a živé vstupy komentátorov priamo z dejiska.

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1