Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hrôza mladíka z Lotta. Vodič dodávky ho vytlačil z cesty a zmlátil ho

Koronavírus a s ním súvisiace obmedzenia doliehajú na nás všetkých. O to dôležitejšie je zachovať si v neľahkých časoch rozvahu a správať sa k sebe tolerantne. Inak môže nastať chaos, ktorý na vlastnej koži v sobotu pocítil belgický jazdec tímu Lotto Soudal Harm Vanhoucke.

26.03.2020 13:57
debata (6)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy that I could kick off my season in Spain, already looking forward to the next races @voltacatalunya #lottosoudal

Príspevok, ktorý zdieľa Harm_VH (@harmvanhoucke),

V krajine majú vyhlásenú karanténu. Športovci sa však môžu pripravovať individuálne aj na verejnosti. Dvadsaťdvaročný účastník vlaňajšej Vuelty to využil na tréningovú jazdu.

Zažil však šokujúcu nepríjemnosť. Podsaditý vodič tmavej dodávky vo veku 40–50 rokov si zrejme nenaštudoval vyhlášku. Cyklistu, „narušiteľa“ karantény, vytlačil z cesty a tým sa jeho „výkon spravodlivosti“ neskončil.

„Muž agresívne vystúpil z auta. Upozornil som ho, nech sa nepribližuje a dodržiava bezpečnú vzdialenosť. Než som to dopovedal, niekoľkokrát ma nakopol a udrel do tváre. Takéto správanie nie je normálne, obzvlášť v čase koronavírusu. Ak ktokoľvek pozná túto osobu, pošlite mi prosím správu,“ napísal šokovaný cyklista na Facebooku.

Incident sa stal päť dní po tom, čo boli vodičmi napadnutí cyklisti v Taliansku, kde platia podobné podmienky a majú teda umožnené trénovať individuálne na verejných komunikáciách.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Lotto Soudal #Harm Vanhoucke