Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Movistar predĺžil kontrakt s Quintanom: Máme najlepší tím na svete

Čerstvý šampión cyklistickej Vuelty Nairo Quintana súhlasil s dvojročným predĺžením kontraktu s tímom Movistar do roku 2019.

12.09.2016 15:22
Nairo Quintana Foto: ,
Nairo Quintana na Vuelte 2016.
debata

Dvadsaťšesťročný Kolumbijčan Quintana je súčasťou španielskeho tímu od roku 2012, odvtedy sa stal víťazom Giro d'Italia (2014), bol dvakrát druhý na Tour de France (2013, 2015) a aktuálne vyhral Vueltu.

Movistar, ktorý je momentálnym lídrom poradia družstiev v rebríčku UCI WorldTour, je blízko predĺženia zmluvy aj s Alejandrom Valverdem do roku 2019. Už 36-ročný Valverde je stále jedným z najlepších cyklistov na svete, v tomto roku bol v konečnom poradí tretí na Giro d'Italia, šiesty na Tour de France a dvanásty na Vuelte. Ďalšou pozitívnou novinkou z kuchyne Movistaru je predĺženie spolupráce so sponzorom Telefónica do roku 2019.

„Momentálne máme najlepší tím na svete. Víťazstvo Naira Quintanu na Vuelte je v súčasnej svetovej cyklistike senzačný výsledok. Vzájomná spolupráca do budúcnosti je pre nás veľká istota,“ rád poznamenal Carlos López Blanco, šéf mediálnej sekcie spoločnosti Telefónica, cituje ho web Cyclingnews.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nairo Quintana