Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan príde za fanúšikmi k Dunaju

Príležitosť stretnúť sa s cyklistom Petrom Saganom sa naskytne vo štvrtok v Bratislave všetkým, ktorí budú chcieť osobne pozdraviť už štvornásobného víťaza bodovacej súťaže na Tour de France. Akcia sa uskutoční na Magio Pláži na Tyršovom nábreží na brehu Dunaja a potrvá od 9.00 do 16.00 h.

05.08.2015 13:11
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata

Súčasťou dňa s Petrom Saganom budú viaceré sprievodné aktivity vrátane autogramiády a koncertu Saganovej obľúbenej skupiny Replay Band. Z viacerých súťaží vzbudí určite veľkú pozornosť tzv. Sagan Battle, čiže zmeranie si sily s Petrom Saganom na cyklotrenažéri.

„Tí, ktorí odbicyklujú na trenažéri počas jednej minúty aspoň 800 m, získajú tričko S4GAN,“ uvádza sa na portáli telekom.sk. Možno vítanou atrakciou bude aj fotenie sa na špeciálnom stupni víťazov s rekvizitami, ktoré k tomu patria. Vo fanúšikovskej zóne bude možné zhotoviť si transparent na privítanie Petra Sagana. Ďalšími aktivitami budú zábavné bicyklovanie (bicykel s cúvaním), nafukovací futbal či prezentácia bicyklov značky Specialized so servisom aj odborným poradenstvom. Začiatok podujatia je stanovený na 9.00 h, príchod Petra Sagana sa odhaduje o polhodinu neskôr.

Cyklista tímu Tinkoff-Saxo Peter Sagan na nedávnej Tour de France štvrtýkrát v sérii získal zelený dres pre víťaza bodovacej súťaže a bol jednoznačne najaktívnejším cyklistom v pelotóne. Až v piatich etapách finišoval na druhom mieste. V najlepšej desiatke skončil v jednotlivých etapách desaťkrát. Strieborné priečky sú mu na Tour de France akoby súdené, bol na nich už šestnásťkrát. Celkovo sa jeden z najväčších cyklistických univerzálov súčasnosti pri štyroch štartoch na „Starej dáme“ dostal 45-krát do Top 10. Zatiaľ naposledy sa tešil z etapového triumfu 5. júla 2013 na trase z Montpellieru do Albi.

Program štvrtkovej akcie na Magio Pláži s Petrom Saganom:
9.00 h Začiatok podujatia
9.30 h Príchod Petra Sagana
11.00 h Moderovaný program na pódiu
12.00 h Autogramiáda
13.00 h Koncert skupiny Replay Band
14.00 h Moderovaný program na pódiu, DJ Carlo
16.00 h Ukončenie podujatia

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan