Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tinkoff-Saxo bude podporovať Kolářa v hromadných špurtoch

Slováci Juraj Sagan a Michael Kolář sa predstavia v drese Tinkoff-Saxo na cyklistických pretekoch Okolo Dubaja, ktoré sa uskutočnia od 4. do 7. februára.

29.01.2015 14:18
Michael Kolář Foto: ,
Michael Kolář.
debata

Ich krajan Peter Sagan bude od 8. februára štartovať na Okolo Kataru. Do Dubaja posiela Tinkoff-Saxo aj Roberta Kiserlovského, Michaela Valgrena, Mattea Tosatta, Jevgenija Petrova, Manuela Boara a Olivera Zaugga.

Vlani štvoretapové ázijské podujatie vyhral Taylor Phinney. Tento rok sú na programe opäť rovinaté etapy, jedine v závere tretej je mierny kopec. „Cestujeme do Dubaja s motivovanými jazdcami a bez absolútneho lídra. Kiserlovski, Valgren či Zaugg majú dobrú šancu na úspech v celkovom poradí. Všetci majú voľné ruky a po prvej etape sa rozhodneme, na čo sa zameriame,“ uviedol v tlačovej správe tímu športový riaditeľ Tinkoff-Saxo Tristan Hoffman.

Od Kolářa sa očakáva zapojenie do hromadných šprintov. Slovák však nedávno počas Tour Down Under v Austrálii ochorel a potrebuje ešte čas na návrat do potrebnej formy. „Nebudeme ho tlačiť, uvidíme, ako bude vyzerať pár dní pred pretekmi. Ak bude pripravený, potom ho budeme podporovať v hromadných šprintoch,“ dodal Hoffman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Kolář #Okolo Dubaja #Juraj Sagan #Tinkoff-Saxo