Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Milionár Tiňkov nepodporí Slovákov na MS v Španielsku

Spoločnosť ruského milionára Olega Tiňkova, ktorý bude od novej sezóny zamestnávateľom Petra Sagana v tíme Tinkoff-Saxo, nepodporí slovenskú cyklistickú reprezentáciu na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v španielskej Ponferrade (21. - 28. septembra).

13.09.2014 09:40
Oleg Tinkov Foto:
Oleg Tinkov.
debata

Zástupcovia Slovenského zväzu cyklistiky a Olega Tiňkova počas tohto týždňa rokovali o možnosti sponzoringu na tohtoročnom šampionáte.

"Spoločnosť Olega Tiňkova má veľmi zložitý a dlhý proces schvaľovania sponzorských zmlúv, takže by sme to jednoducho nestihli. Dohodli sme sa však na tom, že v budúcnosti sa o nejakú spoluprácu opäť pokúsime. Ešte však nie je jasné, akou formou to bude,“ povedal pre sobotňajšieho vydanie denníka Nový Čas prezident Slovenského zväzu cyklistiky Peter Privara.

Slovensko obsadí na svetovom šampionáte preteky mužov-elite, mužov do 23 rokov, juniorov a junioriek. V hlavných pretekoch elite sa predstavia traja Slováci. Istú účasť by mali mať Petrovia Sagan a Velits, k nim pribudne niekto z tria Juraj Sagan, Martin Velits a Michael Kolář.

Definitíva padne na budúci týždeň. Peter Sagan je po odstúpení z Vuelty a Espaňa v Monaku, kde sa pripravuje na svetový šampionát. Do budúcotýždňovej tímovej časovky by ho mali čakať ešte dva jednorázové štarty v Taliansku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Oleg Tinkov