Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký boj o Sagana. Dám ti Ferrari, ak sa ho vzdáš, sľubuje Alonso Rusovi

Slovenský cyklista Peter Sagan sľubuje svojim fanúšikom, že už čoskoro sa dozvedia meno jeho nového pôsobiska.

04.08.2014 11:26 , aktualizované: 15:08
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata (4)

Podľa informácií agentúry SITA by to mohlo byť už vo štvrtok. Koncom tohto kalendárneho roka mu končí zmluva s tímom Cannondale, ktorý sa pravdepodobne zlúči s Garmin-Sharp. Sagan môže od 1. augusta rokovať s potenciálnymi záujemcami o jeho služby, najviac sa hovorí o tíme Tinkoff-Saxo. V hre v minulých dňoch mala byť údajne aj Astana.

Sagan v noci z nedele na pondelok zavesil na sociálnych sieťach svoju fotografiu v úzkej uličke medzi dvoma domami. „Ako medzi dvoma stenami… Ale už čoskoro sa dozviete, kde budem pôsobiť v novej sezóne. Ešte trochu napätia,“ pridal text k fotografii.

O služby 24-ročného Žilinčana má veľký záujem predovšetkým ruský milionár Oleg Tinkov, ktorý má akcie v tíme Tinkoff-Saxo. Počas posledného víkendu si Rus so Slovákom vymenili na Twitteri odkazy. „Drahí fanúšikovia, chcete, aby som uzavrel zmluvu s Petrom Saganom? Ak dostanem 1000 retweetov, urobím to,“ napísal v piatok Oleg Tinkov, na čo slovenský cyklista známy aj zmyslom pre humor prostredníctvom svojho oficiálneho konta v sobotu zareagoval:

„Oleg, napísali ste, že ma podpíšete s 1000 retweetmi. Nebude to až také jednoduché… Veľa šťastia!!!“ Tinkovova podmienka je už dávno splnená a poriadne prekročená.

Do hry údajne vstúpil aj Fernando Alonso, čo prezradil na Twitteri Oleg Tinkov. Španielsky pilot formuly 1 sa snaží vytvoriť vlastný elitný tím. „Alonso mi zavolal a povedal, že mi ponúkne Ferrari F50, ak sa vzdám boja. Rusi sa však nikdy nevzdávajú,“ napísal v ďalšom tweete Tinkov.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan