Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia budú aj tento rok jazdiť s Petrom Saganom

Fanúšikovia a obdivovatelia Petra Sagana budú mať v sobotu 26. apríla opäť možnosť zabicyklovať si s touto cyklistickou hviezdou v bratislavskej Petržalke.

24.04.2014 13:20
peter sagan Foto:
Peter Sagan.
debata

Štart, cieľ a bohatý sprievodný program budú na zadnom nádvorí Auparku Bratislava, pri Sade Janka Kráľa.

Po vlaňajšom úspechu podujatia Zabicyklujte si s Petrom Saganom sa partneri tejto udalosti rozhodli v začatom diele pokračovať. Už na prvom ročníku sa zúčastnilo viac ako 1500 ľudí všetkých vekových kategórií vrátane rodín s deťmi. Niektorí prišli aj zo vzdialenejších častí Slovenska. Vidieť na vlastné oči Petra Sagana, ktorý väčšinu roka trávi na pretekoch v zahraničí, získať jeho autogram a môcť si s ním dokonca zabicyklovať, to je príležitosť, ktorá sa nenaskytne každý deň. Aj preto tento rok organizátori očakávajú ešte väčšiu účasť verejnosti.

Bezpečnosť v pelotóne budú udržiavať členovia Cyklokoalície, križovatky, ktorými bude pelotón prechádzať, zabezpečia príslušníci polície. Vítaní sú aj diváci a fanúšikovia pozdĺž trasy, ktorá povedie od Auparku cez Námestie hraničiarov, popri dostihovej dráhe až k jazeru Draždiak a odtiaľ späť k Auparku, kde bude program pokračovať autogramiádou, aktivitami pre deti a súťažami. Verejnosť sa bude môcť zapojiť aj do pokusu prešpurtovať Sagana na bicykloch ukotvených na špeciálnych valcoch. Víťaz si zmeria sily priamo s hviezdou tímu Cannondale.

Vstup na podujatie je voľný a registrácia je v sobotu 26. apríla od 14.00 h na zadnom nádvorí Auparku Bratislava. Na prvých 500 zaregistro­vaných čakajú zelené tričká s nápisom Bicyklujeme so Saganom a na všetkých pitný režim a tombola s hlavnou cenou Citroën C4 Picasso. Do tomboly budú zaradené všetky vydané registračné čísla.

Pelotón na čele so Saganom odštartuje o 15.00 h starosta mestskej časti Petržalka Vladimír Bajan, ktorý nad podujatím prevzal záštitu. Už od piatka 25. apríla môžu fanúšikovia Petrovi nechať svoj odkaz v promo zóne nákupného centra Auparku Bratislava a zapojiť sa do súťaže o jeho dres s vlastnoručným podpisom. Víťazný odkaz vyberie Peter po ukončení podujatia v sobotu 26. apríla po 17.30 h.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Cannondale