Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problémový reprezentant skončil. Majstrovský Slovan rozviazal zmluvu s Rodriguesom

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa s Gersonom Rodriguesom dohodol na predčasnom rozviazaní zmluvy. Luxemburský útočník prišiel do Bratislavy pred začiatkom jarnej časti na ročné hosťovanie s opciou.

03.05.2024 12:12
Gerson Rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues.
debata (2)

V „belasom“ drese sa naposledy predstavil ešte v polovici marca v pohárovom zápase s Podbrezovou, v ktorom zároveň videl červenú kartu, odvtedy už do hry nezasiahol. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

„S Gersonom Rodriguesom sme dnes sfinalizovali dohodu o rozviazaní zmluvy. Mrzí ma, že to takto dopadlo. Je to nesporne kvalitný futbalista. Talent či kvalita však nestačia, ak chýbajú ďalšie vlastnosti, ktoré sú kľúčové v profesionálnom futbale – disciplína, profesionalizmus, životospráva. Žiaden hráč nikdy nie je viac než tím a klub,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

Ange Postecoglou Čítajte viac Vzorový kľuďas chrlil oheň a síru. Tréner Tottenamu vybuchol, hráčov zvozil pod čiernu zem

"Hľadali sme možnosti ako sa korektne dohodnúť na predčasnom ukončení Gersonovho pôsobenia, čo sa nám aj podarilo. Gerson bol u nás na hosťovaní, nie na trvalý transfer, preto sme to mohli vyriešiť tak, aby tým klub netrpel,“ dodal šéf Slovana.

Rodrigues si v drese belasých pripísal osem súťažných štartov, v ktorých si pripísal päť presných zásahov.

Zárobky slovenských futbalových klubov za 2022/23 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Gerson Rodrigues